Vår/Höststädning i din trädgård

Dags att förbereda trädgården inför en ny säsong? På både våren och hösten hör det till att man säger adjö till den gångna säsongen för att välkomna en ny. Det gör man oftast genom att städa i ordning på tomten, samla ihop grenar och kratta nedfallna löv. Detta kan tyckas som ett enkelt jobb men faktum är att det tar både tid och ansträngning, varför ett utmärkt alternativ är att ta hjälp av riktiga proffs inom trädgårdsarbete.

Vi hjälper dig att städa din trädgård helt utifrån behov och önskemål. Vår personal har lång erfarenhet inom all typ av trädgårdsarbete och utför uppdrag på ett mycket effektivt sätt med våra moderna maskiner som lövblås samt ett komplett set av redskap för krattning.

Varför slösa sin egen tid när man på ett enkelt och praktiskt sätt kan anlita riktiga trädgårdsarbetare för den här typen av arbete? Kontakta oss för att få veta mer om våra tjänster inom trädgårdsarbeten så som höst- och vårstädning. Vår strävan är att underlätta för kunden som lugnt kan pusta ut och njuta av en välstädad trädgård.

Du vet väl att man nu kan begära RUT-avdrag för Vår/Höststädning i din trädgård  tex trädgårdsrensning!

Så vad kostar trädgårdsstädning i Stockholm?

Slutligen kan man fråga sig vad det kostar med trädgårdsstädning? Vi har så klart fasta priser att utgå från men vi föredrar alltid att du som kund hör av dig till oss för att i närmare detalj diskutera uppdragets omfattning och behov. På så sätt kan vi på ett konkret och precist sätt presentera ett kostnadsförslag.

Välkommen att kontakta oss för alla typer av trädgårdsstädningar med RUT-avdrag i Stockholmsregionen!