Utrullning av gräsmattor Stockholm

Den som är på jakt efter en fin och hållbar gräsmatta som på ett snabbt sätt kan integreras i trädgården gör helt rätt i att satsa på rulle, en gräsmattetyp som har blivit allt vanligare med åren. När man väl har fått gräsmattan levererad är det viktigt att den kommer på plats så snart som möjligt, framför allt bör man inte låta den ligga i solen då risken finns att den torkar. En utrullad gräsmatta är oerhört tålig och klarar redan efter cirka en månad av att överleva tuffare slitage.

Ska du lägga färdigt gräs i Stockholm?

Vi erbjuder dig färdigt bra gräs och gräsmatta på rulle i och omkring hela Stockholmsregionen. Där utöver kan vi även hjälpa dig att rulla ut gräsmattan på ett korrekt sätt som skapar de bästa förutsättningarna för mattan att växa bra och hälsosamt. Förarbetet är nämligen A och O när det kommer till utrullning av gräsmattor, något vi har både erfarenhet och vana från. Via oss kan du få hjälp med allt från att schakta bort jord och förbereda jord till att rulla ut själva gräsmattan som man bör. När gräsmattan är utrullad ser vår personal till att den ligger i takt och man avslutar även med att trampa till alla ytor.

För att få prisförslag på våra tjänster gör du bäst i att kontakta oss för en närmare dialog kring uppdraget. Ju mer information du ger oss, desto mer exakt och precis offert kommer vi tillbaka med!