Trädfällning Stockholm

Att fälla träd är en typ av arbete som man ska överlåta på en expert inom området. Det krävs oerhört mycket erfarenhet och rutin för att på ett korrekt och framför allt säkert sätt fälla träd. Man kan lätt tro att det enbart handlar om att fälla trädet med hjälp av rätt maskin, men faktum är att det tillkommer många saker att ta hänsyn till så som lutning och placering på trädet. Vindstyrka och vindriktning är även andra viktiga faktorer att tänka på inför trädfällningen.

Om det handlar om att fälla ett träd på din privata tomt är även detta något som man inte ska ta för ett enkelt jobb. Många tomter och privata trädgårdar har exempelvis närliggande elledningar och ellinjer. Tänk bara på den katastrof som kan inträffa om ett träd fälls i helt fel riktning – se därför till att anlita riktiga yrkesmän för denna typ av jobb.

Via oss kan du tryggt få hjälp med alla typer av sektionsfällningar av träd, vi tar oss an både enklare och mer avancerade uppdrag. När det kommer till arbetsområdet så erbjuder vi trädfällning i hela Stockholmsregionen.

Du vet väl att man nu kan begära RUT-avdrag för Trädfällning!

Vad kostar det trädfällning?

Priset är ju alltid intressant! Om det till exempel handlar om en tall i normal storlek som ska fällas brukar kostnaden för detta ligga runt 1 250 SEK efter rutavdrag, men för ett konkret och precist pris är det alltid bäst att kontakta oss. Maila gärna bilder på träden som ska fällas tillsammans med detaljerad information om de behov ni har för utförandet. Det är också viktigt att nämna alla typ av moment som ni behöver hjälp med, så som kapning, fällning, bortforsling med mera.

 

Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information kring trädfällning och rutavdrag i Stockholm!