Taktvätt Stockholm

Enklare moment som taktvätt kan göra en enormt stor skillnad för husets tak – visste du till exempel att man genom att tvätta taket förlänger dess livslängd med flera år?

Fördelarna med att få en ordentligt utförd taktvätt gjord på sitt hus är många. Det ger inte bara ett vackrare tak rent utseendemässigt utan minskar även risken för svåra skador som uppkommer genom fukt. När det gäller material som tegeltak och betongpannor så behålls den samlade fukten under lång tid, vilket ökar risken för så kallad ”frostsprängning”. Det säkraste sättet att förlita sig om att taktvätten blir utförd korrekt är att anlita erfarna takproffs som dessutom kan allt om säkerhet för olika typer av hustak.

Vi erbjuder professionell och säker taktvätt i hela Stockholmsregionen. Vår skickliga personal är både erfaren och van från denna typ av takarbeten och säkerställer att ditt tak blir tvättat på ett korrekt sätt utifrån material, ålder och utseende.

Att utföra taktvätt i tid lönar sig
Har du märkt av påväxt på taket som du önskar få bort innan det växer till sig allt för mycket? Vi tar hjälp av en effektiv högtryckstvätt med hetvatten för att spola bort all typ av påväxt på ditt tak. När den här typen av tvätt har blivit utförd kommer taket hålla betydligt längre och det ger även taket ett rejält lyft visuellt!

Varmt välkommen att kontakta oss för närmare information om vår tjänst inom taktvätt! Vi ger dig en prisoffert helt kostnadsfritt.