Åter dags att höststäda trädgården

När sommaren är över och hösten smyger sig på kan det vara skönt att se över sin trädgård och få den ordentligt städad innan hösten sedan går över till vintern.

TerraRex gör både vår- och höststädningar av trädgårdar runt om i Stockholm.

Att tänka på vid en höststädning av trädgård

När hösten har kommit och trädgården börjar fyllas av löv, grenar och kvistar kan det vara bra att rensa undan så mycket som möjligt inför vintern. Vid en höststädning av en trädgård ska löven och grenarna både krattas ihop och samlas in för att sedan även transporteras bort.

För att ens rabatter ska klara vintern på bästa sätt kan det även vara bra att ha i åtanke att vissa växter mår bra av att vara skyddade av sådant som löv och grenar.

För att höststädningen ska gå så smidigt som möjligt är det även en fördel att ha rätt typ av utrustning med krattor av olika slag och maskiner som underlättar arbetet, exempelvis en lövblås.

Spara tid med en höststädning

Att städa sin trädgård är något som alltså kräver att man funderar över hur mycket som ska rensas bort och vilken typ av utrustning som gör städningen smidigast.

En höststädning kan också ta en del tid och om man känner att man inte riktigt har tiden men ändå vill få sin gård så fin som möjligt är ett alternativ att anlita ett företag som har rätt kompetens och rutin för att städa trädgården på ett effektivt vis.

TerraRex tar hand om hela höststädningen och har maskiner och redskap till en effektiv höststädning. Genom att ta hjälp med en höststädning får du en städad och fin trädgård samtidigt som du får tid över till annat. Ytterligare en fördel är att rutavdraget kan användas till en rensning av trädgård.