Murarbeten Stockholm

Oavsett om du går i tankar på att sätta upp en stödmur på tomten eller bara är i behov av att jämna ut nivåskillnader i trädgården så har vi lösningen för dig. Vi hjälper dig att hitta ett lämpligt och stilfullt alternativ för murarbete, utifrån just dina önskemål och behov.

Är du inte helt nöjd med hur din nuvarande tomt ser ut? En stödmur är på många sätt optimalt för att skapa förändring och ge liv åt en miljö och omgivning. En fristående mur kan liknas vid en typ av staket och kan med fördel byggas för att skydda en tomt från insyn eller bara som ett vackert trädgårdsinslag. Oavsett typ av mur och material är det viktigt att man tar hjälp av proffs inom murarbete. Stödmuren eller den fristående muren ska hålla länge och grundarbetet är A och O för att ge de bästa förutsättningarna till ett snyggt resultat och en långlivad mur. Vi erbjuder alla typer av murarbeten i Stockholmsområdet och våra erfarna murläggare är oerhört kunniga.

Vi vägleder så det får en bra lösning för din murning & stödmur
Hur väljer man sten till muren? Det hjälper vi gärna till med. Vår kunniga personal guidar dig fram till val av rätt typ av material som ger muren ett fint och anpassat utseende. Det ska nämnas att stenar inte bara har olika karaktär när det kommer till design, de har också skilda egenskaper när det kommer till funktion.

Kontakta oss för att prata närmare kring dina behov av våra tjänster samt för prisförslag. En nöjd kund är det viktigaste för oss och vi är därför måna om att föra en öppen dialog med våra kunder direkt från början!