Dränering av husgrund och källare i Stockholm

Behöver du ett bättre fuktskydd i din källare? Då har du hittat rätt. Vi hjälper dig att få en torr källare och ett komplett fuktskydd med dränering, kapillärbrytning och värmeisolering. Med dränering hindras överskottsvatten från marken att tränga in i källarväggen utan leds istället bort från huset. Ett kapillärbrytande skikt hindrar att fukt sugs in i väggen eller upp i golvet. Värmeisoleringen håller källarytterväggen varm vilket bidrar till en effektiv uttorkning av eventuell fukt och ger en jämnare temperatur och lägre uppvärmningskostnader.

Dränering med Isodrän

Terrarex är nu certifierade för dräneringsarbeten med ISODRÄN. Med Isodrän-skivan kan vi ge dig en enkel och snabb lösning för dränering av husgrund och källare. Produkten har alla de tre egenskaper som krävs för ett komplett fuktskydd: dränering, kapillärbrytning och värmeisolering. Det spelar ingen roll vilken slags grund du har på din fastighet - källarytterväggar, platta på mark eller krypgrund - lösningen passar för alla slags husgrunder.

Vi hjälper dig med att skapa en torr och varm källarvägg oavsett om det handlar om din privata bostad eller större fastigheter. Vi utgår från kundens behov och vår erfarna personal gör det enkelt för dig som kund. Vi utför dräneringsarbeten i hela Stockholmsregionen.

Vi erbjuder seriösa tjänster och fasta priser inom dränering

Vad kostar det att anlita oss för dränering av din husgrund.  Vi är ett seriöst företag som alltid för en öppen dialog med våra kunder kring de projekt vi anlitas för. När vi har fått en korrekt uppfattning om ditt behov som kund och projektets storlek kan vi göra en kostnadsbedömning och ge dig ett pris på hela jobbet.

Nyfiken på att veta mer om dränering av grund och källare? Tveka inte att höra av dig direkt till oss för en närmare dialog när det gäller dränering i Stockholm.