Bortforsling av trädgårdsavfall Stockholm

Vem har inte känt sig förvirrad när det kommer till att veta vad man ska göra av sitt avfall? Efter både vår- och höststädning av trädgården kvarstår allt som ofta stora mängder trädgårdsavfall som man på något sätt måste försöka att bli av med. Just därför finns vi här för dig – för att hjälpa dig att forsla bort trädgårdsavfall på ett smidigt och tidseffektivt sätt.

Ta hjälp av oss och slipp stressen för att hinna köra bort avfallet och oron över att inte veta var man kastar vad. Genom att anlita oss som en trygg och seriös expert på just bortforsling av trädgårdsavfall kan du dessutom känna dig nöjd i att bidra stort för vår miljö och natur. Vi strävar alltid efter ett gott samarbete med våra kunder och anpassar uppdragen för att på bästa sätt uppfylla både behov och önskemål.

Vi är alltid tydlig om kostnaderna för våra tjänster
Vi erbjuder hjälp med bortforsling av trädgårdsavfall för upp till 2000 SEK och 10 kubikmeter. För att vår personal ska kunna utföra uppdraget på ett effektivt och smidigt sätt är dessa nämnda priser baserat på ett sorterat och redan samlat trädgårdsavfall. Har du andra funderingar kring priser, exempelvis vid större mängder avfall, är du varmt välkommen att kontakta oss för en konkret och precis offert med prisförslag.

Du kan beställa våra tjänster inom bortforsling av trädgårdsavfall i hela Stockholmsregionen. Kontakta oss för att få veta mer om vårt utbud och hur vi jobbar!